salvaticopiii ovid

Noutati

Telverde

Data: 25 iunie 2016

Pentru orice informație sau sesizare privind examenele naționale, puteți suna gratuit la 0800816245, zilnic între orele 8-16

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice (MENCŞ) a lansat în consultare publică propunerea de document de politică publică privind „Opţiunile de educaţie şi formare profesională a absolvenţilor de clasa a VIII-a”.
Documentul este publicat pe paginile web ale MENCŞ și Centrului Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic.
De aici puteți descărca:

 

Ziua învățătorului

Data: 05 iunie 2016

Stimați colegi,

   Suntem onorați să vă fim alături la acest  eveniment intrat în conştiinţa generaţiilor, Ziua Învățătorului, prin care se recunoaște activitatea perseverentă, tăcută, dar strălucitoare, a Oamenilor de la catedră.

  Vă dorim sănătate, împliniri personale și să obţineţi rezultate pe măsura eforturilor dumneavoastră.

   La mulți ani!

                                                       Echipa I.Ș.J. Dâmbovița

Comunicat al Complexului Național Muzeal "Curtea Domnească"

 De 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, preșcolarii și elevii vor putea vizita gratuit muzeele și casele memoriale din cadrul Complexului Național Muzeal "Curtea Domnească" din Târgoviște.

Cei mici vor putea vizita următoarele obiective: Ansamblul Monumental "Curtea Domnească", Muzeul Scriitorilor Dâmbovițeni, Muzeul Tiparului și al Cărții Vechi Românești, Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul de Istorie, Peștera Ialomiței, Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi, Muzeul "Vasile Blendea", Muzeul de Artă, Casa Atelier "Gheorghe Pătrașcu", Muzeul de Etnografie și Folclor Pucioasa, Casa Memorială I.L. Caragiale, Expoziția "Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Școlii de Ofițeri "Ferdinand I" la spațiul profan al procesului și execuției soților Ceaușescu și al sfârșitului regimului totalitar din România", Muzeul Etnografic "Prof. Dumitru Ulieru" Pietroșița. 

MISIUNEA ISJ DB

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmbovița este o instituţie publică, ce asigură activităţi de îndrumare, coordonare şi control la cele mai înalte standarde profesionale pentru instituţiile de educaţie şi formare profesională, cu scopul de a contribui la modernizarea și optimizarea calităţii învățământului, oferind beneficiarilor de învățare pe tot parcursul vieții, dobândirea de competențe cheie, alternative educaţionale diversificate, în școli rurale și urbane moderne, pentru consolidarea procesului și o bună incluziune socială, respectând principiul egalității de șanse și de dezvoltare a unei societăți bazate pe cunoaștere, în actualul context European.