salvaticopiii ovid

Noutati

Noutati

În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susținerii examenelor naționale, Ministerul Educației și Cercetării a publicat pe site-ul https://rocnee.eu/testeantrenament/ un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține examenele naționale.
Resursele de antrenament tip test realizate împreună cu Centrul Național de Evaluare și Examinare respectă modelul subiectului de examen. Scopul acestora este acela de a exersa în această săptămână și de a continua efortul în vederea obținerii unor rezultate bune la viitoarele examene.
Baremele de evaluare și de notare vor fi publicate pe același site, vineri, 3 aprilie 2020. Rolul acestora este de autoevaluare și calibrare a felului în care s-au redactat răspunsurile.

Evaluare Națională pentru absolvenții claselor a VIII-a:

Limba română:     

Test 1    Test 2    Test 3    Test 4    Test 5

Matematică:

Test 1    Test 2    Test 3    Test 4    Test 5

 

Bacalaureat

Arhiva partea I (Limba română, Istorie, Matematică, Anatomie-Biologie, Chimie)

Arhiva partea a II-a (Fizică, Informatică, Geografie, Socio-umane)

Rezultate CNEME - seria a 15-a

Data: 12 martie 2020

Rezultatele înregistrate în urma desfășurării concursului, organizat de către Inspectoratul Școlar al Județului /Municipiului: DÂMBOVIȚA în perioada SESIUNEA 2020, SERIA 1 (SERIA A 15-A), pentru selecția cadrelor didactice pentru constituirea corpului național de experți în management educațional

Anunț

Data: 12 martie 2020

Începând cu data de 12.03.2020, activitatea cu publicul la Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița se suspendă până la o dată care va fi comunicată ulterior. Pentru orice solicitare puteți folosi adresa de email isjdb@isj-db.ro, numărul de telefon 0245 211 891 sau linia verde gratuită 0800816245.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Precizări

Data: 10 martie 2020

Precizări suplimentare de la Ministerul Educației și Cercetării pentru perioada suspendării cursurilor:
1. Conducerile unităților școlare vor stabili programul de lucru al angajaților, în funcție de măsurile dispuse de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență.
2. Drepturile salariale ale întregului personal nu vor fi afectate de măsurile de suspendare a cursurilor.
3. Simulările examenelor naționale se reprogramează.
4. Consiliile de administrație ale unităților școlare vor decide modalitatea de recuperare a materiei.
5. Programele de studii privind schimburile de experiență, mobilitățile, precum și stagiile de pregătire practică în spitale ale cursanților școlilor postliceale sanitare se suspendă.
6. Se recomandă utilizarea de către profesori a aplicațiilor online ca suport pentru învățare. Acestea nu vor substitui procesul didactic, dar pot constitui un cadru educațional util în această perioadă.
7. În colaborare cu Televiziunea Română, vor fi realizate cursuri pentru toate nivelurile de învățământ, cu prioritate pentru clasele a VIII-a și a XII-a, pentru asigurarea continuității pregătirii examenelor naționale.

Suspendare cursuri

Data: 10 martie 2020

În perioada 11-22 martie 2020 se suspendă cursurile în unitățile de învățământ preuniversitar de stat și particulare, cu posibilitatea prelungirii măsurii în funcție de evoluția epidemiologică la nivel național.

Măsura a fost decisă în cadrul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, întrunit în data de 9 martie 2020.

Ministerul Educației și Cercetării a decis prelungirea cu o săptămână a perioadei de înscriere în învățământul primar, precum și a perioadei de evaluare psihosomatică.

Perioada de prelungire va începe la data revenirii elevilor la cursuri.

Înscrierile în aplicația online vor continua și în perioada suspendării cursurilor, urmând ca validarea cererilor la unitatea de învățământ să se realizeze în perioada de prelungire.

 

TEL VERDE MEN: 0800801100
TEL VERDE ISJ: 0800816245
Numere de telefon pentru sesizarea neregularitatilor in timpul examenelor si concursurilor
Adresa Calea Domnească nr. 127, Targoviste, Dambovita
Telefon 0245.211.891
Fax 0245.613.723
Email isjdb@isj-db.ro
educatiepentruviitor.edu.ro – site dedicate semnalării eventualelor fapte de corupție