salvaticopiii ovid

Noutati

Noutati

Numele centrului de concurs Adresa
CENTRUL NR. 1: LICEUL ”VOIEVODUL MIRCEA” TÂRGOVIȘTE Dâmboviţa, Târgovişte, Bd. Regele Carol I, nr. 70
CENTRUL NR. 2: COLEGIUL NAȚIONAL ”CONSTANTIN CANTACUZINO” TÂRGOVIȘTE Dâmboviţa, Târgovişte, Str. George Cair, NR. 3

 

Arondarea disciplinelor la centrele de concurs - Deschide aici

Asociația OvidiuRo lansează Atelierele de Vară Șotron 2019 la Gura Șuții, ca parte din proiectul Dâmbovița, Capitala Educației Timpurii,  pe care ISJ Dâmbovița îl desfășoară anul acesta în parteneriat cu OvidiuRo.

În perioada 24 iunie - 5 iulie, profesorii din Dâmbovița care organizează Ateliere de Vară în lunile iulie sau august sunt așteptați la Festivalul Șotron de la Gura Șuții!  Timp de 2 săptămâni, Maria Gheorghiu și trainerii Atelierelor de Vară din acest an, alături de profesorii formatori din toată țara vor organiza cu copiii, zi de zi, Atelierul Zero.

Dacă v-ați înscris pentru a organiza un Atelier de Vară, urmează să primiți un e-mail din partea echipei OvidiuRo, pentru a confirma participarea într-una din zilele Atelierului Zero.

Vă încurajăm să luați parte la un Atelier demo complet, în care veți învăța multe despre ce înseamnă, efectiv, un Atelier de Vară, direct de la cei ce organizează cu succes  Ateliere de mai bine de 15 ani.

Mai multe detalii despre Atelierele de Vară din anii anteriori puteți citi pe site-ul OvidiuRo:

Ateliere de Vară | Misiunea OvidiuRo este ca fiecare copil sărac din România să beneficieze de educație timpurie de calitate și să devină, astfel, un membru activ al societății.

Validarea înscrierii, prin semnatură, de către candidați sau imputerniciții acestora, prin procură notarială, în original, se va desfășura la Liceul "Voievodul  Mircea" Târgoviște, joi 30.05.2019, între orele 9:00 - 16:00 și vineri 31.05.2019, între orele 9:00 - 14:00.

Neprezentarea la validare a absolventilor din promotiile anterioare atrage dupa sine anularea inscrierii la concurs.

Candidații absolvenți 2019, vor valida înscrierile în perioada 10-12 iulie 2019.

În atenția directorilor unităților de învățământ !
Documentele justificative ale personalului de conducere din unitățile de învățământ, care doresc să se înscrie la concursul pentru acordarea gradației de merit sesiunea 2019, vor fi certificate „Conform cu originalul” de către directorul adjunct, iar în unitățile de învățământ care nu au director adjunct această atribuție va fi îndeplinită de un membru al consiliului de administrație al unității respective, numit în aces sens prin decizie internă (Hotărârea CA al ISJ nr. 11/17.05.2019).
TEL VERDE MEN: 0800801100
TEL VERDE ISJ: 0800816245
Numere de telefon pentru sesizarea neregularitatilor in timpul examenelor si concursurilor
educatiepentruviitor.edu.ro – site dedicate semnalării eventualelor fapte de corupție