salvaticopiii ovid

Noutati

Noutati

Ședința de repartizare pentru completarea normei didactice, organizată de comisia de mobilitate a personalului didactic din învățământul preuniversitar, constituită la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, se va desfășura în data de 05.03.2018, începând cu ora 13:00, la sediul inspectoratului școlar.

Program 28 februarie-1 martie

Data: 28 februarie 2018

În urma consultării autorităților județene și locale, precum și a directorilor unităților de învățământ, programul școlar se va desfășura normal.
S-a avut în vedere că în județul Dâmbovița nu există drumuri închise, unitățile școlare nu au probleme deosebite în asigurarea căldurii, iar prognoza meteo prevede o îmbunătățire a condițiilor climaterice.
Excepție fac școlile de pe raza comunei Crângurile, precum și Școala primară și Grădinița Săteni, comuna Aninoasa, unde cursurile sunt suspendate astăzi, 28 februarie, din motive obiective.

Vă mulțumim pentru înțelegere,
Conducerea ISJ Dâmbovița
Program 27 februarie 2018

Data: 26 februarie 2018

În județul Dâmbovița, cursurile se vor desfășura și mâine, 27 februarie, după programul obișnuit. Monitorizăm fiecare unitate școlară pentru a putea lua decizii punctuale acolo unde apar probleme deosebite.

Conducerea ISJ Dâmbovița
Program unități școlare

Data: 25 februarie 2018

În ședința de astăzi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița nu s-a luat măsura suspendării cursurilor pentru mâine, 26 februarie. Vă vom ține la curent cu deciziile luate.

TEL VERDE MEN: 0800801100
TEL VERDE ISJ: 0800816245
Numere de telefon pentru sesizarea neregularitatilor in timpul examenelor si concursurilor
educatiepentruviitor.edu.ro – site dedicate semnalării eventualelor fapte de corupție