salvaticopiii ovid

Noutati

Noutati

Absolventii promotiei 2019 / absolventii 2019 ai programelor de pregatire psihopedagogica oferite de departamentele pentru pregatirea personalului didactic/departamentele de specialitate cu profil psihopedagogic, vor valida inscrierea, prin semnatura, de catre candidati sau imputernicitii acestora, prin procura notariala, in original în perioada 10-12 iulie 2019, între orele 9:00 - 16:00, la Liceul "Voievodul Mircea" Târgoviște, Bd. Regele Carol I, nr. 70.

Candidații vor avea asupra lor documentul de identitate.

Numele centrului de concurs Adresa
CENTRUL NR. 1: LICEUL ”VOIEVODUL MIRCEA” TÂRGOVIȘTE Dâmboviţa, Târgovişte, Bd. Regele Carol I, nr. 70
CENTRUL NR. 2: COLEGIUL NAȚIONAL ”CONSTANTIN CANTACUZINO” TÂRGOVIȘTE Dâmboviţa, Târgovişte, Str. George Cair, NR. 3

 

Arondarea disciplinelor la centrele de concurs - Deschide aici

Asociația OvidiuRo lansează Atelierele de Vară Șotron 2019 la Gura Șuții, ca parte din proiectul Dâmbovița, Capitala Educației Timpurii,  pe care ISJ Dâmbovița îl desfășoară anul acesta în parteneriat cu OvidiuRo.

În perioada 24 iunie - 5 iulie, profesorii din Dâmbovița care organizează Ateliere de Vară în lunile iulie sau august sunt așteptați la Festivalul Șotron de la Gura Șuții!  Timp de 2 săptămâni, Maria Gheorghiu și trainerii Atelierelor de Vară din acest an, alături de profesorii formatori din toată țara vor organiza cu copiii, zi de zi, Atelierul Zero.

Dacă v-ați înscris pentru a organiza un Atelier de Vară, urmează să primiți un e-mail din partea echipei OvidiuRo, pentru a confirma participarea într-una din zilele Atelierului Zero.

Vă încurajăm să luați parte la un Atelier demo complet, în care veți învăța multe despre ce înseamnă, efectiv, un Atelier de Vară, direct de la cei ce organizează cu succes  Ateliere de mai bine de 15 ani.

Mai multe detalii despre Atelierele de Vară din anii anteriori puteți citi pe site-ul OvidiuRo:

Ateliere de Vară | Misiunea OvidiuRo este ca fiecare copil sărac din România să beneficieze de educație timpurie de calitate și să devină, astfel, un membru activ al societății.

TEL VERDE MEN: 0800801100
TEL VERDE ISJ: 0800816245
Numere de telefon pentru sesizarea neregularitatilor in timpul examenelor si concursurilor
Adresa Calea Domnească nr. 127, Targoviste, Dambovita
Telefon 0245.211.891
Fax 0245.613.723
Email isjdb@isj-db.ro
educatiepentruviitor.edu.ro – site dedicate semnalării eventualelor fapte de corupție