salvaticopiii ovid

Noutati

Noutati

Vă invităm să participați la CONCURSUL NAȚIONAL DE REVISTE ȘCOLARE. Înscrierea și depunerea revistelor la ISJ Dâmbovița se va realiza până la 02.05.2017.

Vă punem la dispoziție o serie de informații utile legate de cele câteva tipuri de reviste:

1. Reviste magazin (caleidoscop), oglindind complex întreaga activitate a clase/a unității de învățământ, constituind și un bogat documentar în toate sferele educației, culturii și cercetării (inclusiv cele realizate în cadrul proiectelor educative europene).
2. Reviste în limbi străine: engleză, franceză, germană, spaniolă sau ale minorităţilor.
3.Reviste de nișă dedicate unor subiecte sau discipline bine circumscrise: reviste beletristice, ştiinţifice (de matematică, fizică, biologie, chimie, geografie, ecologie, informatică), tehnice, de cultură artistică, ştiinţifico-fantastice, umoristice, de atitudine. 
  • Mai multe detalii AICI;
  • Regulamentul concursului AICI.

 

Lista posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate complete si incomplete actualizata la data de 27.03.2017, pentru anul scolar 2017-2018

Anunț! Postul cu codul 2502 (5 ore, GEOGRAFIE, LICEUL TEHNOLOGIC ”CONSTANTIN BRÂNCOVEANU” TÂRGOVIȘTE) este constituit din ore de frecvență redusă și în consecință, nu poate fi solicitat la etapa de pretransfer.