salvaticopiii ovid

Noutati

Noutati

În sprijinul candidaților de la Concursul național de ocupare a posturilor/catedrelor didactice din învățământul preuniversitar, sesiunea 2022, venim cu propunerea PROGRAMĂRII ONLINE A ÎNSCRIERILOR, din dorința de a reduce timpul de așteptare, disconfortul și aglomerația.

Pentru PROGRAMARE ONLINE accesați formularul de mai jos, pentru a vă alege ziua și ora la care doriți să vă înscrieți :

DESCHIDE AICI FORMULAR PROGRAMARE ÎNSCRIERE CONCURS - IȘJ DÂMBOVIȚA

Atenție! Formularul este limitat la o singură înscrieere și necesită conectare la un cont Gmail.

În situația în care nu vă programați online, vă așteptăm la IȘJ Dâmbovița și veți fi preluați de o echipă de lucru din cadrul comisie de organizare. Pentru înscrierile programate online sunt alocate trei echipe de lucru.

Mai multe informații despre organizarea concursului puteți afla AICI.

Înscrierile la Consursul național de ocupare a posturilor vacante / rezervate din învățământul preuniversitar, sesiunea 2022

LOCAȚIE : Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Sala mică

ADRESA : Calea Domnească, nr. 127, Târgoviște

CALENDARUL CONCURSULUI :

TIPIZATE :

     Pentru înscrierea în baza notelor obținute în anii precedenți :

LEGISLATIV :

ÎN SPIJINUL CANDIDAȚILOR :

Înscrierile se fac în baza documentului de identitate personal de către candidați sau prin procură notarială de către persoanele desemnate.

ÎNSCRIEREA ÎN MAI MULTE JUDEȚE se realizează prin depunerea a câte unui dosar de înscriere distinct pentru fiecare județ, indiferent de județul în care va fi susținută proba scrisă. În fiecare județ se va susține inspecția la clasă / proba practică, cu rezultatul căreia se va face media de repartizare.

ECHIVALAREA INSPECȚIEI cu media inspecțiilor de la examenul de Definitivat 2022 se realizează doar în județul în care s-au susținut acestea.

CAZIERUL judiciar și certificatul de integritate comportamentală se solicită și ridică de la poliție de către candidați.

  • Comisia de mobilitate constituită la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, organizează ședință de repartizare în afara perioadei prevăzute în calendarul de mobilitate, pentru candidații rămași nerepartizați sau cu norma incompletă pentru anul școlar 2021-2022, pe posturi / catedre eliberate pe parcursul anului școlar din situații diverse. Repartizarea se va realiza în conformitate cu prevederile Metodologiei - cadru aprobată prin OMEC 5991/2020.
  • Ședința de repartizare va avea loc MARȚI, 03.05.2022, începând cu ora 09:00, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița. Candidații vor avea asupra lor documentul de identitate sau procura notarială și documentul de identitate, pentru persoanele care îi reprezintă pe aceștia.
  • Lista se actualizează, în cazul în care mai apar situații.

Lista posturilor ACTUALIZATA pentru sedinta de repartizare din data de 03.05.2022

  • Comisia de mobilitate constituită la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, organizează ședință de repartizare în afara perioadei prevăzute în calendarul de mobilitate, pentru candidații rămași nerepartizați sau cu norma incompletă pentru anul școlar 2021-2022, pe posturi / catedre eliberate pe parcursul anului școlar din situații diverse și din noile numiri în funcții de conducere. Repartizarea se va realiza în conformitate cu prevederile Metodologiei - cadru aprobată prin OMEC 5991/2020.
  • Ședința de repartizare va avea loc MIERCURI, 13.04.2022, începând cu ora 09:00, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița. Candidații vor avea asupra lor documentul de identitate sau procura notarială și documentul de identitate, pentru persoanele care îi reprezintă pe aceștia.
  • Lista se actualizează, în cazul în care mai apar situații.

Lista posturilor ACTUALIZATA pentru sedinta de repartizare din data de 13.04.2022

TEL VERDE MEN: 0800801100
TEL VERDE ISJ: 0800816245
Numere de telefon pentru sesizarea neregularitatilor in timpul examenelor si concursurilor
Adresa Calea Domnească nr. 127, Targoviste, Dambovita
Telefon 0245.211.891
Fax 0245.613.723
Email isjdb@isj-db.ro
Program de lucru

De LUNI până JOI : 8:00 - 16:30

VINERI : 8:00 - 14:00
educatiepentruviitor.edu.ro – site dedicate semnalării eventualelor fapte de corupție